MOONLIGHT SCHOONEBEEK

MOONLIGHT SCHOONEBEEK Pizzan & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 873 beoordelingen
28 nov 2020 om 21:21 Kant en klare bende wat ze serveren! Eten word een half uur te laat bezorgd en de lasagne komt van de aldi! GADVERDAMME! Word me geïrriteerd verteld dat ik het maar moet halen terwijl ik niet voor niets bestel via Thuisbezord.nl . KUTZAAK!
28 nov 2020 om 19:49 Verkeerde saus, aardappeltjes waren koud, verder erg lekker.
22 nov 2020 om 21:02 Wel lang op gewacht .
22 nov 2020 om 19:46 Nog nooit eerder zulk slecht eten gehad bij een pizzeria/ shoarma tent. Echt niks was goed, geen gare patat, geen gare pizza. Op hoop van zege dat we niet ziek worden!
22 nov 2020 om 14:22 Prima pizza's Misschien erop zetten wat in de doos zit?
21 nov 2020 om 9:06 Het eten bij Moonlight is altijd goed en lekker...
20 nov 2020 om 21:32 Eten was super, alleen die idioot van een bezorger die met gierende banden weg reed in een drukke straat.
15 nov 2020 om 20:05 Van de 6 gerechten zijn er 3 niet juist geleverd, nadat we hadden gebeld kregen we de opmerking dat het bestelde er niet meer was!
15 nov 2020 om 19:42 45 min langer moeten wachten En lamachun was heel slap
15 nov 2020 om 14:32 Top bezorger! Klantvriendelijk zelfs in de nachtelijke uurtjes.
8 nov 2020 om 19:27 Op zich goed belegde pizza’s gekregen (wel beetje flauw van smaak) maar wij vonden de bodem/korst wel erg dik. Tevens was de patat van het kindermenu niet helemaal gaar waardoor het allemaal erg slap was geworden. Vorige keer hadden we een betere ervaring
8 nov 2020 om 8:14 Voor de 3e keer op rij bestelling niet compleet of correct. 1 maal verkeerde pizza geleverd en 2 maal geen saus erbij geleverd. Begint nu toch wel vervelend te worden. Verder goed eten!