MOONLIGHT SCHOONEBEEK

MOONLIGHT SCHOONEBEEK Pizzan & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 517 beoordelingen
23 apr 2019 om 9:34 Vriendelijke mensen en het eten is goed maar natuurlijk niet te vergelijken met een goed restaurant.
12 apr 2019 om 20:58 Het eten was slof en had maar weinig smaak
7 apr 2019 om 20:55 Zoals de vorige keren was het bezorgde weer erg lekker
4 apr 2019 om 8:37 Koud. Sneller geleverd dan gezegd werd maar toch.... Koud. bah EN echt te duur voor wat je krijgt...
1 apr 2019 om 15:20 Aardappels slap. shoarma droog. niet geleverd zoals besteld. Te weinig saus geleverd. Durum en kip was enige wat te eten was. Bezorger snapte niet waar die moet s zijn taalgebrek NL slagboom center par cs was te moeilijk
31 mrt 2019 om 21:11 Na bijna anderhalf uur op ons eten te moeten wachten. Kregen we het eindelijk maar het was allemaal koud. Heb gebelt maar kreeg een brutale reactie. Dus voor mij nooit meer.
30 mrt 2019 om 20:06 Alles was op
25 mrt 2019 om 14:37 Verschillende keren al problemen gehad met moonlight. Bestellingen kloppen niet, bezorgers zijn zeer onbeleefd en als je dat belt word de klacht afgedaan met "zo doen wij het nu eenmaal". Zo hadden we gevraagd om aardappelpartjes ipv patat krege
24 mrt 2019 om 20:16 Er werd eerst aangegeven dat de bezorgtijd zo’n 60min zou zijn, maar het was er al na een ruim half uur. Top!
11 mrt 2019 om 19:50 Lekker en ruim voldoende
6 mrt 2019 om 22:04 De eerste x dat wij hier bestelde. Een normale kapsalon is hier echt mega, dus pluspunten! Misschien het zuur erbij weglaten? Verder heerlijk! Echter vonden wij de bezorgtijden van meer dan een uur voor twee kapsalons erg lang! Maar het was wel goed warm!