MOONLIGHT SCHOONEBEEK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1284 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moonlight Schoonebeek. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 19:59 Snelle levering van het eten nog lekker warm. Het was voor ons de de eerste keer dat we dit hebben gedaan. Super goede service
4 feb 2023 om 20:06 Bestelling was netjes rond de tijd dat ik had gevraagd. Het eten was geleverd zoals ik vroeg en kwam goed warm aan. Vriendelijke bezorger
3 feb 2023 om 22:52 Heerlijke pizza’s en snelle bezorging.
23 jan 2023 om 19:32 Eten, was koud. Op tijd bezorgd op de afgesproken tijd.
17 jan 2023 om 21:08 lekker vers en warm was echt goed te doen en veel
11 jan 2023 om 18:13 Het was koud geleverd
8 jan 2023 om 13:27 Kabab kwaliteit erg laag, Groente leek wel uit pot te komen Broodjes slecht gevuld.
3 jan 2023 om 21:35 Dikke harde taaie stukken shoarma. Wij hebben het weg gegooid.
2 jan 2023 om 19:26 Eten was koud en niet compleet als je vraagt om geld terug gaan ze dreigen Deze mensen stelen van de klant
31 dec 2022 om 19:40 Kan beter niet bestellen, altijd kloten. De wachtijd is 90 minuten omdat ik niet langer kon aanvinken. Ook rookt het personeel altijd in de zaak
28 dec 2022 om 18:53 Eten was koud en slap Bezorging was ook niet binnen 60 min zoals vermeld was
19 dec 2022 om 16:56 Eten was heerlijk, al zaten er dit keer een aantal stukken patat in de kapsalon die echt niet gaar waren. Maar desondanks waren wij heel tevreden. De pizza was ook heerlijk!