MOONLIGHT SCHOONEBEEK

MOONLIGHT SCHOONEBEEK Pizzan & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moonlight Schoonebeek. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 21:02 Snelle levering en lekker eten
18 mei 2022 om 20:04 Eten afgeleverd bij andere mensen, geen idee wie en waar. Restaurant zegt dat het ons probleem is, we moeten zelf maar gaan zoeken naar ons eten want zij hebben bezorgd zeggen ze... Bizar klantonvriendelijk!
17 mei 2022 om 21:29 Lekker gegeten, bezorging op tijd!
11 mei 2022 om 18:26 Eten is top, zoals we gewend zijn van Moonlight! Alleen zijn de porties inmiddels hier voor hetzelfde bedrag ook kleiner. Bezorger is vriendelijk!
4 mei 2022 om 20:37 Het eten was lekker. Jammer dat ze de heerlijke friet in een zak doen en de zak sluiten. Zo heb je gewoon een sompige natte zak friet. Ik heb het eerst nog 20 minuten in de oven gedaan. Slappe frieten zijn goor!
27 apr 2022 om 20:46 40 minuten nadat het bezorgd zou worden gebeld en toen werdt er gezegd dat hij net bezig was met mijn bestelling toen ik het eenmaal kreeg was alles koud de aardappelen koud en hard en het vlees allemaal steenkoud . Nog nooit zo slecht meegemaakt.
27 apr 2022 om 18:23 Zeker feest wat we gekregen hebben
18 apr 2022 om 19:20 We hebben 3 pizza’s Calzone’s besteld ,alle drie waren rauw en niet eetbaar deze hebben we moeten weggooien. Moonlight gebeld en de man ging meteen in discussie over dat het zo hoort en hij had geen zin om nog eens 3 pizza’s te maken.
17 apr 2022 om 19:38 Snelle levering, alleen smaakte pizza minder lekker dan anders.. verschilt nogal per bestelling.
15 apr 2022 om 20:59 Het eten was lekker alleen de aardappeltjes mogen wel beter gebakken worden. Ze waren heel erg slap.
14 apr 2022 om 20:32 De kapsalons waren niet warm. De pizza was klef. De gyros schotel was wel lekker. Voor ons niet nog eens
11 apr 2022 om 1:37 Eten was koud en het vlees was droog en zwart net dat het voor de 2 de keer was gebakken super slecht en vies